Barion Pixel
Riavita

Rólunk

A RIAVITA termékei 100%-ban természetes, főként növényi eredetű összetevőkből gyártott kimagasló minőségű termékek.

Bemutatkozás

A gyógynövények és gyógygombák egészségmegőrző hatásának ismerete a népi megfigyeléseknek köszönhető, a modern tudományos kutatások pedig azonosították az aktív összetevőket, és azok előnyös kombinációit.

A RIAVITA-nál a hagyományos és modern tudásra egyaránt építünk az étrend- kiegészítők összeállításakor, elősegítve az egészségmegőrzést, betegségmegelőzést és az anti-aging-et, vagyis az öregedésgátlást. A meglévő tudás ötvözése lehetőséget teremt arra, hogy a növényi kivonatokból napi pár kapszulába beleférő étrend-kiegészítők készüljenek.
Cégünk története 2015-ig nyúlik vissza, amikor NAVITA márkanév alatt megjelent az első termékünk. 2021-ben a NAVITA Pharma Kft. többségi tulajdonosa Dr. Pham Truong Sonnal és Dr. Tóth Szilárddal RIAVITA-ként folytatja az étrend-kiegészítők fejlesztését, folyamatosan beépítve az azóta megjelent tudományos eredményeket.

Dr. Tóth Szilárd

K+F vezető, társ-alapító,
Molekuláris orvostudományok doktora
Tudományos munkatárs az ELKH TTK-ban

Dr. Pham Truong Son

RIAVITA alapító
PHD Gyógyszervegyész mérnök
volt MTA kutató

Fekete Dávid

Ügyvezető igazgató
Közgazdász
Vállalati Értékek

Célok >

Vision

Egészségesebb élet, természetes forrásokból.

Küldetés >

Mission

A természet értékeit az egészségmegőrzés szolgálatába állítjuk, ötvözve termékeinkben az innovációt és szakmai elhivatottságot.

A természetes források jegyében termékeinkben kerüljük a mesterségesen előállított anyagokat.

Alapértékeink >

Values

Szolgálat – készen állunk, hogy segítsünk a hozzánk fordulóknak
Minőség – az előírásokon felüli
extra odafigyelés
Innováció – új tudományos és technológiai megoldások beépítése
Odafigyelés – ügyfeleinkkel a hosszú távú kapcsolatra törekszünk
Társadalmi – egészséges életmód népszerűsítése
Környezeti – környezetbarát technológiával készült alapanyagok

A betegségmegelőzés 3 alappillére

A szervezetünk egészségének fenntartásához elengedhetetlen az alábbi 3 rendszer helyes működése:

  • R – Regenerációs folyamatok, őssejt mobilizáció,
  • I – Immunrendszer, a szervezet védekező rendszere,
  • A – Antioxidáns rendszer, szabadgyökök ellensúlyozása

 

Mindhárom rendszer rendkívül fontos az egészséges élethez, cégünk ezért is kapta a fenti kezdőbetűkből összeálló mozaik nevét, melyhez a vita latin szó csatlakozik, ami azt jelenti: élet. A RIAVITA ennek köszönhetően az egészségmegőrzés esszenciájának kifejezése.

A regeneráció a szervezetünkben egy természetes folyamat, az elöregedett vagy sérült sejtek pótlása új, egészséges sejtekkel. Az új sejtek forrásai a különböző őssejtek vagy elődsejtek, melyek így kulcsszereplői a regenerációnak. Megfelelő gyógynövény kombinációk fogyasztása után az őssejtek nagyobb számban lépnek be a véráramba (őssejt mobilizáció), ami a tudományos eredmények szerint fokozott regenerációs képességet eredményezhet.

Az immunrendszer helyes működése elengedhetetlen az egészséges élethez. Véd minket a külső kórokozóktól (pl. baktériumok, vírusok, fertőző gombák), de a rákos sejtek ellen is hatékonyan képes fellépni. Működése rendkívül összetett, mégis számos gyógynövény és gomba képes az immunmodulációra, melyet hétköznapi nyelven „immunerősítésnek” szoktak hívni.

Antioxidáns rendszer: szervezetünket nap mint nap számos káros hatás éri, akár fizikai, akár mentális, melyek sokszor szabadgyökök formájában jelennek meg. Ezért fontos, hogy a szervezetünk rendelkezzen megfelelő antioxidáns kapacitással, az antioxidánsok ugyan is képesek semlegesíteni a reaktív szabadgyököket. Az antioxidáns rendszerünk a szervezet védő mechanizmusa, melyet étkezési antioxidánsok bevitelével egyszerűen támogathatunk. Ilyen antioxidánsok egyes vitaminok, pl. a C-vitamin, vagy a flavonoidok, pl. a quercetin, apigenin, valamint a polifenolok, pl. a kurkumin, de a paradicsom piros színét adó likopin is antioxidáns.

Riavita - Kutatás és Fejlesztés
Tudomány

Kutatás & Fejlesztés


A RIAVITA céges kultúrájában kiemelkedő szerepet kap a kutatás és fejlesztés (K+F). Az emberi erőforrásokat, a tudományos kapacitásunkat és a finanszírozásunkat minden évben a K+F tevékenységekre összpontosítjuk, hogy a termékeinket folyamatosan fejlesztések során, még jobbá tehessük.

Elkötelezettség

A Minőség mellett


A RIAVITA garantálja, hogy csak 100%-ban természetes, főként növényi összetevőkből készült termékeket kínál, melyek a modern technológiai megvalósításoknak köszönhetően kiváló minőségűek.

A termékeink az európai szabványoknak és engedélyeknek megfelelően készülnek. Mielőtt a vásárlóinkhoz kerülnek, a RIAVITA termékek alapos ellenőrzésen mennek keresztül.

Termékeinkkel a betegségmegelőzésre és a kezelések támogatására egyaránt fókuszálunk, az elhivatott, lelkiismeretes és professzionális csapatunknak köszönhetően így a RIAVITA termékeket a lehető legjobb minőségben tudjuk biztosítani.

Riavita minőség
Keress ránk!

Közösségi média

Kövess minket, hogy ne maradj le az újdonságokról és az akutális ajánlatokról!

Céginformáció

Riavita

A RIAVITA márka kizárólagos védjegyoltalom alatt áll.