Barion Pixel

MEN UP – Férfiakra szabva

Új termékkel bővült a RIAVITA!

június

10

RIAVITA MenUp – Akcióra fel!

A június a férfiegészség hónapja világszerte. Kapcsolódva az eseménysorozathoz, egy új termékkel jelentkezünk, mely a férfiakra koncentrál: a RIAVITA MenUp-ban olyan összetevőket gyűjtöttünk össze, amik a férfiak egészségét és szexuális funkcióját támogatják, ezen keresztül pedig hozzájárulnak az egészséges, vonzó önbizalomhoz.

A MenUp főbb gyógynövényei:
Fűrészpálma

Fűrészpálma kivonat - A fűrészpálma kivonat a tudományos eredmények szerint gátolja a tesztoszteron átalakításáért felelős alfa-5-reduktáz enzimet, így tesztoszteron megtartó hatása van. A fűrészpálma kivonatot szedők szerint érezhetően javult a szexuális életük, támogatást nyújtott a kopaszodás és a prosztatamegnagyobbodás tünetei ellen.

Tongkat

Tongkat Ali kivonat - maláj ginzengnek és longjack-nek is hívják. A tudományos kutatások a tesztoszteronszintet és izomtömeget támogató gyógynövényként tartják számon. Hatását különösen a rossz koleszterin- és vérzsírszinttel rendelkező férfiak esetében vizsgálták és igazolták.

Cordyceps

Cordyceps sinensis - avagy Tibeti Hernyógomba. A Himalája afrodiziákumaként becézik évszázadok óta. Nem csak a libidót, a véroxigénszintet is segít rendben tartani, ezzel energikusságot kölcsönöz.

Vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak

D-vitamin. Az egyetlen hormonszerű vitamin. Hiánya az endotél diszfunkción, vagyis az érfal nem megfelelő működésén keresztül gyengíti az erekciót. Pótlása után viszont helyreáll a normál állapot, és nő a tesztoszteronszint.

B3-vitamin és C-vitamin. Mindkét vitamin az érrendszer vitaminja, így (sok egyéb funkció mellett) segítik a megfelelő véráramlást és az erek épségét.

Cink. Szükséges a szervezeten belül a tesztoszteron szintéziséhez. A cinkhiány meglepően gyakori állapot, és tesztoszteronszint csökkenéshez vezet.

L-Karnitin, L-Arginin. Támogatják az általános energiaszintet. A karnitin az érfalsejtek nitrogén-oxid termelését elősegítheti, ezáltal a vérkeringést támogatja. A tesztoszteron szintjére is pozitív hatással van.

A RIAVITA MEN UP további gyógynövényeket is tartalmaz a fenti összetevők hatásainak, felszívódásának támogatására. Részletesebben a termékoldalon olvashatsz az alábbi linkre kattintva:

 

RIAVITA MEN UP

 

Jó egészséget kíván,
a RIAVITA csapat

Men Up összetétel